Onze Algemene voorwaarden 

 Als u gebruik maakt van onze dienstverlening/service(s) gaat u automatisch akkoord met het feit dat u deze onderstaande algemene voorwaarden vóór de geplande spa dienst heeft gelezen én begrepen in het ruimste zin van het woord 

 

EXTRA CORONA MAATREGELEN

Bij het accepteren van onze algemene voorwaarden dien je op alle onderstaande klachten een nee te kunnen beantwoorden, wanneer één van de antwoorden een ja is, kunnen de algemene voorwaarden niet geaccepteerd worden. 

 1. Had je last van hoestklachten in de afgelopen 24 uur?
 2. Had je last van neusverkoudheid in de afgelopen 24 uur?
 3. Had je last van koorts (boven 38° C) in de afgelopen 24 uur?
 4. Had je last van benauwdheidsklachten in de afgelopen 24 uur?
 5. Heb je op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten?
 6. Heb je het coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld
 7. Heb je een huisgenoot/gezinslid met het coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had?
 8. Ben je in thuisisolatie omdat je direct contact hebt gehad met iemand waarbij het coronavirus is vastgesteld?

 

Reserveringen

1.1 Een reservering kan op verschillende manieren worden gemaakt, t.w.; 

1.2 Via het reserveringssysteem op de website 

1.5 Iedere vorm van reservering impliceert automatisch en van rechtswege dat u zich akkoord verklaart met de toepassing van de algemene voorwaarden 

1.6 Iedere reservering wordt bevestigd per mail, daarom verzoeken wij u bij reservering minimaal uw naam, uw mobiele nummer en e-mailadres mee te delen 

1.6.1. Reserveringen die zijn geplaatst per mail/facebook/social media worden bevestigd per mail, anders is uw reservering niet rechtsgeldig. Deze mail ziet er zo uit: (klik hier)

1.6.2 De afbeeldingen tijdens het boeken kunnen afwijken van het eindproduct.

1.7 Uw reservering wordt door Spa du Monde steeds als definitief beschouwd, ongeacht op welke wijze deze reservering is gemaakt. 

1.8 Bij reservering dient u 100% van de huursom te betalen.  

1.9 Bent u in het bezit van een cadeaubon, dan dient u deze vooraf te verzilveren door online te reserveren.

2.0 Aanbiedingen en promoties zijn steeds beperkt en nooit te combineren met eventuele andere kortingen of pakketten in arrangement vorm.

2.1 u dient 48 uur van tevoren te reserveren via onze website.

 

Betalingen 

2.1 Spa du Monde geeft geen betalingen terug.

2.2 Spa du Monde behoudt zich het recht om een reservering eenzijdig te annuleren. 

2.3 Wanneer u als klant een actie misloopt binnen of buiten de gestelde tijd stelt Spa du Monde zich niet aansprakelijk voor een bepaalde vergoeding. Het is uw eigen verantwoordelijkheid om goed op te letten en op de hoogte te zijn van lopende acties.

3. Verplaatsen of annuleren van uw afspraak

3.1     Wij storten in géén geval reeds door u betaalde bedragen terug.

3.2     Indien u uw reservering wil verplaatsen, dan dient u dit uiterlijk 48 uur (2 dagen) vóór het aanvangstijdstip van uw reservering kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar info@spadumonde.nl. Wij rekenen € 20,- administratiekosten om uw reservering te verzetten. U dient dit bedrag per omgaande naar ons over te maken d.m.v. een overboeking op onze bankrekening. Pas na ontvangst hiervan zal uw reservering worden verschoven naar de nieuwe datum. U ontvangt een mail ter bevestiging van de ontvangst van het bedrag en de verplaatsing naar de nieuwe datum.

3.3     Indien u ervoor kiest uw reservering te verschuiven naar een duurdere dag en/of een duurder tijdslot dan u aanvankelijk had geboekt, dan moet ook dat (kleine) verschil worden bijbetaald.

3.4     Indien u ervoor kiest uw reservering te verschuiven naar een goedkopere dag en/of een goedkoper tijdslot dan u aanvankelijk had geboekt, dan vindt géén restitutie of verrekening plaats van het verschil.

3.5     Binnen 48 uur vóór het aanvangstijdstip van uw reservering is het niet meer mogelijk deze te verplaatsen.

3.6     Indien u uw reservering wil annuleren, dan dient u dit uiterlijk 48 uur (2 dagen) vóór het aanvangstijdstip van uw reservering kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar info@spadumonde.nl. U krijgt dan een tegoedbon ter waarde van het door u aanvankelijk bestede bedrag minus € 20,- annuleringskosten. Deze voucher is 6 weken geldig, gerekend vanaf de datum van uw oorspronkelijke reservering. U kunt de voucher online gebruiken bij het boeken van een nieuw arrangement.

BELANGRIJK: het onder deze omstandigheden uitgeven van een tegoedbon kan slechts eenmalig plaatsvinden.

3.7     Wanneer u binnen 48 uur vóór het aanvangstijdstip van uw reservering aangeeft dat u wil annuleren, ontvangt u géén tegoedvoucher. Wij brengen dus 100% van de door u bestede arrangementskosten in rekening.

3.8     Last minute boekingen kunnen niet verplaatst of geannuleerd worden.

3.9     Indien u te laat binnenkomt, gaat dit van uw eigen boekingstijd af. U heeft dan ook geen recht op een vergoeding; niet in tijd en niet in geld.

3.10    Deze annuleringsvoorwaarden gelden in alle gevallen, dus ook in geval van ziekte, Coronagerelateerde klachten en privéomstandigheden.

3.11    In geval van Coronagerelateerde klachten dient u thuis te blijven. Wanneer u toch naar de Spa komt, zal u de toegang geweigerd worden. In geval van Corona, andere ziekteverschijnselen of privéomstandigheden mag de gemaakte reserveringstijd worden overgedragen aan iemand anders. Wel dient u Spa du Monde hiervan op de hoogte te stellen door een e-mail te sturen naar info@spadumonde.nl

 

Betaling voor gebruik Spa 

4.1 Arrangementen dienen online betaald te worden.

4.2 Wanneer wij merken dat u eigen drank of eten in het complex heeft genuttigd, zullen wij een schadevergoeding van minimaal € 25,- per persoon in rekening brengen. 

4.3 Na 22:00 geldt er een avondtarief, als u op of na dit tijdstip boekt, zal de prijs per arrangement worden verhoogd. 


Veiligheid

 • Voor de veiligheid van onze medewerkers is het niet mogelijk het arrangement te betalen met contant geld.
 • Voor uw eigen veiligheid mag u badslippers meenemen of deze huren bij ons
 • In het pand zijn camera’s aanwezig, u gaat ermee akkoord dat wij u mogen filmen en de beelden/geluid mogen bewaren voor de veiligheid van uzelf en ons personeel. (géén camera’s in de spa ruimte, ook niet onder water.)

 

Aansprakelijkheid

5.1 Spa du Monde houdt zich niet aansprakelijk voor eventuele vermissing of diefstal van de door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor letsel of ziekte aan personen en/of schade aan goederen

5.2 Aanwezigheid in of deelname aan enige activiteit bij Spa du Monde is/vindt
plaats op eigen risico van de gast(en) en laat, in geval van deelname door
een kind, de eigen verantwoordelijkheid van de individuele ouder/wettelijk
vertegenwoordiger geheel onverlet.

5.3 Spa du Monde is niet aansprakelijk voor enig letsel of ongeval,
zoekgeraakte voorwerpen of diefstal van welke aard en door welke oorzaak
dan ook.

5.4 De gast verklaart voldoende gezond en fysiek in staat te zijn om gebruik te
maken van de faciliteiten die door Spa du Monde worden geboden. Voor
twijfel over de geschiktheid voor deelname dient de gast haar huisarts te
raadplegen.

5.5 De gast verklaart dat hij/zij voldoende veiligheidsmaatregelen heeft getroffen om letsel/ongelukken te voorkomen voor zichzelf en/of voor het kind

5.6 Het kind van de gast is continue onder hand en/of oog bereik van zijn/haar
Ouders.

5.7 Ouders moeten in het zwembad aanwezig zijn, ook als hun kind
gediplomeerd is. 

5.8 Spa du Monde behoudt zich het recht om op elk gewenst moment prijzen aan te passen zonder de klant hier over te hoeven informeren.

Als u gebruik maakt van onze dienstverlening/service(s) gaat u automatisch akkoord met het feit dat u deze algemene voorwaarden heeft begrepen in het ruimste zin van het woord