Huisregels

 1. Minimale leeftijd om toegang tot Spa du monde te krijgen is 18 jaar, uitgezonderd gezinnen (Spa du monde) behoudt zich het recht voor om de leeftijd middels de identiteitskaart te controleren). uitgezonderd kinderen met zwemdiploma
 2. Het scrubben van de huid, scheren van het lichaamshaar, zijn vanwege hygiënische redenen niet toegestaan binnen de Spa.
 3. Eigen tassen zijn niet toegestaan. Het is alleen toegestaan om een (kleine) handtas en evt. toilettas in de unit mee te nemen. Spa du monde behoudt zich het recht voor om de tassen te controleren. 
 4. Het dragen van badslippers is verplicht, behalve in de saunacabine. 
 5. Douchen is verplicht alvorens gebruik te maken van de faciliteiten.
 6. Wanneer u gaat zitten/liggen in de sauna dient u plaats te nemen op de handdoek.
 7. Na het douchen of gebruik whirlpool dient u zich af te drogen voor het plaatsnemen op het meubilair.
 8. Roken is in geen enkele ruimte toegestaan. 
 9. Het is verboden in ons complex producten toe te voegen in de whirlpool en sauna. 
 10. Onze faciliteiten zijn niet bedoeld voor erotische doeleinden/intieme contacten. Ook erotische fotoshoots/video’s zijn ten strengste verboden.  
 11. Het is niet toegestaan om zelf consumpties mee te brengen, dan wel te nuttigen. Er is een minibar in het complex om eventueel de nodige dranken/hapjes tegen vergoeding te benutten. 
 12. Bij het ringen van de bel dient u zich klaar te maken en tijdig de privé wellness te verlaten. 
 13. Storend gedrag, verbaal of non verbaal alsmede ongewenste intimiteiten zijn niet toegestaan. Gasten die zich hier niet aan houden dienen onverwijld, na volledige betaling, Spa du monde te verlaten. 
 14. De aanwijzingen van de gastvrouw/heer dienen te allen tijde worden opgevolgd.
 15. Bij diefstal of in geval van dreigende situaties doen wij direct aangifte bij de politie.
 16. Spa du monde houdt zich niet aansprakelijk voor eventuele vermissing of diefstal van de door de gast meegebrachte goederen of waardevolle voorwerpen en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor ongevallen, ongelukken, lichamelijke-of materiële schade die veroorzaakt wordt door het gebruik van de door Spa du Monde ter beschikking gestelde faciliteiten. Spa du Monde zal ten gevolge ook nooit in gebreke gesteld kunnen worden voor letsel aan personen en/of schade aan goederen.
 17. Instellingen van de apparatuur worden door de gasten niet gewijzigd.
 18. Gasten mogen eigen muziek afspelen via het systeem en via eigen abonnement films kijken, zonder dat instellingen worden gewijzigd.
 19. Wanneer (rook)schade aangebracht wordt door de door u gehuurde unit bent u verplicht de kosten van herstel te betalen. 
 20. Spa du Monde behoudt zich te allen tijde het recht voor om gasten te weigeren.
 21. Kinderen zijn verplicht om een zwemdiploma te hebben dan wel te kunnen aantonen. Spa du Monde behoudt zich het recht bij twijfel de gast alsnog te weigeren.

 

 

Instagram has returned invalid data.