veelgestelde vragen

Meestal staat uw antwoord hier tussen, zo niet kunt u evengoed nog contact met ons opnemen.

Contact via: info@spadumonde.nl
 
Spa du Monde, private wellness
Markerkant 10-74
1316 AJ  ALMERE
 
KvK-nummer 87985411
Btw-nummer NL004525843B17
Rekeningnummer NL57 INGB 0399 1802 81
t.n.v. Spa du Monde, private wellness

 

Tab Title

U betaald per arrangement standaard voor 2 personen, U kunt tijdens het maken van een afspraak maximaal nog 3 extra personen bijboeken.

Dit doet u bij het kopje “extra’s”

Nee, u kunt op locatie niet contant betalen.

U moet via ons reserveringssysteem een datum en tijd en de gewenste extra’s selecteren, vervolgens moet u uw gegevens invullen en betalen middels iDeal

U kunt betalen met PIN op onze locatie, u kunt ook met Apple pay betalen. Reserveringen moeten echter vooraf betaald worden, als u extra hapjes of drankjes wilt kunt u op locatie betalen met pin.

Als een werkgever een deel wilt betalen van uw arrangement kunnen wij een facturen sturen, echter dienen arrangementen wel direct betaald te worden. dit kan ook doormiddel van een cadeaubon

Indien u uw reservering wil verplaatsen, dan dient u dit uiterlijk 48 uur (2 dagen) vóór het aanvangstijdstip van uw reservering kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar info@spadumonde.nl. Wij rekenen € 20,- administratiekosten om uw reservering te verzetten. U dient dit bedrag per omgaande naar ons over te maken d.m.v. een overboeking op onze bankrekening. Pas na ontvangst hiervan zal uw reservering worden verschoven naar de nieuwe datum. U ontvangt een mail ter bevestiging van de ontvangst van het bedrag en de verplaatsing naar de nieuwe datum.

Indien u ervoor kiest uw reservering te verschuiven naar een duurdere dag en/of een duurder tijdslot dan u aanvankelijk had geboekt, dan moet ook dat (kleine) verschil worden bijbetaald.

Indien u ervoor kiest uw reservering te verschuiven naar een goedkopere dag en/of een goedkoper tijdslot dan u aanvankelijk had geboekt, dan vindt géén restitutie of verrekening plaats van het verschil.

Binnen 48 uur vóór het aanvangstijdstip van uw reservering is het niet meer mogelijk deze te verplaatsen. Wij storten in géén geval reeds door u betaalde bedragen terug.

Last minute boekingen kunnen niet verplaatst of geannuleerd worden.

Indien u uw reservering wil annuleren, dan dient u dit uiterlijk 48 uur (2 dagen) vóór het aanvangstijdstip van uw reservering kenbaar te maken door een e-mail te sturen naar info@spadumonde.nl. U krijgt dan een tegoedbon ter waarde van het door u aanvankelijk bestede bedrag minus € 20,- annuleringskosten. Deze voucher is 6 weken geldig, gerekend vanaf de datum van uw oorspronkelijke reservering. U kunt de voucher online gebruiken bij het boeken van een nieuw arrangement.

BELANGRIJK: het onder deze omstandigheden uitgeven van een tegoedbon kan slechts eenmalig plaatsvinden.

Wanneer u binnen 48 uur vóór het aanvangstijdstip van uw reservering aangeeft dat u wil annuleren, ontvangt u géén tegoedvoucher. Wij brengen dus 100% van de door u bestede arrangementskosten in rekening. Wij storten in géén geval reeds door u betaalde bedragen terug.

Last minute boekingen kunnen niet verplaatst of geannuleerd worden.

Indien u te laat binnenkomt, gaat dit van uw eigen boekingstijd af. U heeft dan ook geen recht op een vergoeding; niet in tijd en niet in geld.

Wij willen u niet laten wachten totdat iemand de telefoon opneemt. Wij zijn van mening dat we met live chat, e-mail en andere vormen van internetcommunicatie problemen efficiënter kunnen oplossen.

Alle arrangementen zijn 100% privé.

Eten en drank word vooraf voor u klaargezet zodat wij u niet hoeven te storen tijdens uw relax momentje.

U kunt extra uren bijboeken via ons contactformulier, we kijken dan samen met u welke datum en tijd mogelijk is voor een extra uur.

Dit kunt u het beste controleren via ons boekingssysteem (klik hier), U selecteert een arrangement en gaat vervolgens naar het kopje “Tijd”. Selecteer hier de gewenste datum.

Staat uw datum en tijd hier niet tussen? Dan is het helaas al gereserveerd door een andere klant.  

Geannuleerde afspraken worden automatisch weer beschikbaar gesteld voor andere klanten.

U mag een tas meenemen met extra kleren. U krijgt van ons badslippers en badhanddoeken dit is bij het arrangement inbegrepen. 
Spa blauw 
Cola
Cola zero
Fanta 
Fernandez
Appelsap
Jus orange 
Bitter Lemon
ICE tea green

Helaas is het niet mogelijk om te reserveren voor meer dan 5 personen.

Nee, u kunt tijdens het boeken bij het kopje “extra” maximaal 3 personen extra bijboeken.

Basis Pure:
Twee uur gebruik van de Spa

Inclusief huur badhanddoeken
Onbeperkt koffie en thee.

Special Pure:
Twee uur gebruik van de Spa

Inclusief huur badhanddoeken
Onbeperkt koffie en thee
Één drankje per persoon

Extra Pure:
Twee uur gebruik van de Spa
Inclusief huur badhanddoeken
Onbeperkt gebruik van de minibar
Onbeperkt koffie en thee.

 

Thema Romance:
Rozenblaadjes (+ op het bed extra hartje van rozen)

Hartjes ballonnen

Thema Bachelorette:
Goude en zwarte ballonnen

Thema Babyshower:
Blauwe of roze versiering 

Ballonnen

Kinderen boven de 12 jaar zijn van harte welkom in onze zaak. We begrijpen dat dit voor sommige klanten wellicht teleurstellend nieuws is, maar we hebben deze beslissing moeten nemen om de veiligheid, hygiene en het comfort van al onze gasten te waarborgen.

Het meenemen van baby’s is niet wenselijk.

We hebben gemerkt dat het verschonen van luiers van baby’s in openbare ruimtes een uitdaging kan zijn en kan leiden tot onhygiënische situaties. We willen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat onze omgeving schoon en veilig is voor iedereen. Daarom hebben we besloten om deze maatregel te nemen.